My Cart

Close

Om mig

Karin är ursprungligen från Ekerö, utanför Stockholm, och började sin karriär som orginaltecknare för Dagens Industri år 1997. Trots, eller kanske på grund av, intensiteten och farten som är associerad med att arbeta på en dagstidning, insåg hon väldigt snabbt att det är det här hon vill arbeta med. Samt att känslan av att sätta en bild i tryck var tilltalande.  

Vid 22-års ålder flyttade hon till USA med drömmen att ta en examen i Konst och Grafisk Design på Cal State Long Beach University i Los Angeles. Karin har under sin tid i USA bott på fantastiska ställen så som Los Angeles, Honolulu, Monterey, San Diego och Chicago, men har alltid på något sätt lyckats ha en fot kvar i Sverige. Love STHLM™ Inc är således grundat på hennes enorma hemlängtan.

Att bo på ett ställe, men ha hjärtat och själen på ett annat. 

Efter nästan exakt på dagen 20 år efter att Karin flyttade till USA, flyttade hon åter hem igen, sommaren 2020, men sin man och deras 5-åriga tvillingar och hunden Emma. På sidan om att driva Love STHLM frilansar Karin som formgivare och kalligraf (lettering artist) åt ett blandat gäng klienter. 

Love STHLM lanserades i USA år 2017 och i Sverige år 2019 och finns numera som webshop endast i Sverige, men med möjligheter att skicka till hela världen! 

Välkommen! 

N E W S L E T T E R

Sign up for latest news and discounts!